Trabzonspor’un 58’inci kuruluş yıldönümü kutlandı

Trabzonspor’un 58. Kuruluş Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

Trabzonspor’un 58. kuruluş yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, kuruluşun zorluğuna ve şehrin sessiz çığlığına vurgu yaparak Trabzonspor’u “Karadeniz dalgaları gibi coşkulu, Trabzon gibi mağrur, halkı gibi vakur, imkansızlıkların içinden doğan mucizenin adı” olarak tanımladı.

58. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen törenle başladı. Trabzonspor camiasının bir araya geldiği etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve Kulüp Başkan Yardımcısı Kemal Ertürk, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Programda, Trabzonspor’un şehir için taşıdığı önem ve tarih boyunca elde ettiği başarılar vurgulandı.

Sibel Suiçmez: Trabzonspor Bir Destandır

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzonspor’un bir destan olduğunu belirterek, kulübün emeğin ve inancın simgesi olduğunu ifade etti. Suiçmez, Trabzonspor’un bir isyan, inanç, emek ve destan olduğunu vurgulayarak “Trabzonspor sevdası bitmez. Bu doğrultuda bugün görevde bulunan Trabzonspor başkanı ve yöneticilerine başarılar diliyorum. Bize düşen görev, ne olursa olsun Trabzonspor’umuzun başarısı için elini taşın altına koyan herkesin yanında durmaktır. Trabzonspor bitmeyen bir sevdadır ben de nice yıllara nice yaşlara Trabzonspor’um diyorum” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören: Trabzonspor Büyük Çınardır

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor’un kuruluşunun zorluğundan ve şehrin sessiz çığlığından bahsederek, Trabzonspor’u “yalnızca bir spor klübü değil, yok sayılan bir coğrafyanın, görmezden gelinen bir şehrin sessiz çığlığı” olarak nitelendirdi. Ören, “Trabzonspor; yalnızca bir spor kulübü değil. Yok sayılan bir coğrafyanın, görmezden gelinen bir şehrin sessiz çığlığıydı Trabzonspor’un doğuşu. Şehrin sokaklarından, köy kahvelerinden, okul sıralarından, meydanlarından yükselen ‘biz de varız’ haykırışıydı” dedi.

‘Trabzonspor Bir Marka’

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kemal Ertürk, programda bulunamayan Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’ın selamlarını ileterek, Trabzonspor’un sadece bir futbol kulübü değil, şehrin en büyük markası olduğunu belirtti. Ertürk, “Trabzonspor sadece bir futbol takımı değil bir şehrin en büyük ve dünyaca en bilinen markası, milyonların ortak tutkusu, gururu, umudu ve kimliğidir” ifadelerini kullandı.

Tören sonunda etkinliğe katılanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Related Posts

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazzelilerin yerinden edilmesine karşı çıkan danışmanı işten çıkardı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazzelilerin yerinden edilmesine karşı çıkan danışmanı işten çıkardı

Medvedev’den Macron’a ‘Galya horozu’ benzetmesi

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna’ya asker gönderme fikrinden vazgeçmeyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u “Galya horozu”na benzetti. Medvedev, “Ancak kısık sesli, zavallı kuş, kümesin kralı olduğunu kanıtlamak için ötmeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Trafik Normale Döndü

Kocaeli’deki D-100 kara yolunda tanker kazası sonrası kapanan Ankara istikameti açıldı.

Gelibolu’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Gelibolu’da başlayan yangın Eceabat’a ulaştı, tamamen kontrol altına alındı. Çalışmalar devam ediyor.

Ak Gençlik Çerçioğlu’nu ‘bağrına’ bastı

AKP’ye katıldıktan sonra eleştirilerin hedefi olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ben bir yerel siyasetçiyim. Ankara’daki siyaseti milletvekilleri yapar” dedi.

MHP’den art arda Anayasa vurgusu

MHP Milletvekili Halil Öztürk, komisyon çalışmalarına dair yaptığı açıklamada, Anayasa’nın 1, 2, 3, 4. ve 66. maddelerinde kesinlikle bir değişikliğe onay vermeyeceklerini söyledi.