Tatilci akını… Bu ilçeye son 24 saatte 60 binden fazla araç giriş yaptı

Tatilciler Kuşadası’na Akın Etti, Oteller Dolup Taştı!

Bu yıl tatil için İzmir, Manisa ve Denizli gibi çevre illerden gelen tatilciler, araçlarıyla Kuşadası’na akın etti. Kentin Selçuk girişinde oluşan uzun araç kuyrukları ve otellerdeki yüzde 100 doluluk oranı dikkat çekti.

Dün saat 12.00’den itibaren başlayan yoğunluk, yerli ve yabancı turistlerin trafikte ilerlemesini oldukça zorlaştırdı. Tatilcilerin yoğun ilgisi nedeniyle Kuşadası’nda nüfusunun Kurban Bayramı boyunca 1,5 milyona ulaşması bekleniyor. İlçedeki tatilci yoğunluğunun bayram süresince devam etmesi öngörülüyor.

Related Posts

Peş peşe bayram temasları: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli başta olmak birçok siyasiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre, Erdoğan, görüşmede, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

‘Kiloluyken daha çapkındım’

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 93 kilo veren ünlü oyuncu Pelin Öztekin, değişen hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Bilim üretkenliğin sırrını verdi: Daha uzun molalar

İster evden çalışın ister ofisten zamanınızı verimli bir şekilde organize etmeni her zaman kolay olmuyor. Bilim insanları ise üretkenliğinin sırrını açıkladı. Çoğu çalışan bunu göz ardı ediyor ama aslında çok basit.

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

Muharrem İnce, İmamoğlu’nun notunu paylaştı: “Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklaması”

Ertuğrul Özkök: Putin’in nükleer uçaklarını yok eden düğün dronu toptancıda kaç para?

Rusya’yı savunamayan teknoloji Türkiye’yi savunabilecek mi?

Son Dakika… Özgür Çelik’ten sevk görüntülerine çok sert tepki: ‘Savaş suçluları gibi…’

Son dakika gelişmesi… İBB’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan aralarında belediye başkanları ve belediye başkan yardımcılarının da bulunduğu 36 kişi, adliyeye sevk edildi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Çağlayan Adliyesi’nde açıklamalarda bulundu.