Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

BM Genel Sekreteri Guterres: İsrail’in Suriye’ye saldırıları endişe verici

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, İsrail’in Suriye’ye yönelik hava saldırılarından endişe duyduğu belirtilerek, İsrail’e Suriye’nin bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğünü ihlal eden saldırılardan kaçınılması gerektiğini söyledi.

Araçlarını doldurup, hepsi bugünü bekledi: Sınırımızda kuyruklar gittikçe uzuyor

Özlem, heyecan ve biraz da yorgunlukla Türkiye’ye ulaşan on binlerce vatandaş, sınırlarda yoğunluk oluşturdu. Kapıkule başta olmak üzere Edirne’deki sınır kapılarında kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, gurbetçilerin ülkeye girişi akın akın devam ediyor.

AKP’li yetkililerin Erdoğan’a hediye ettiği tablo ne anlatıyor?

Kızılcahamam’da düzenlenen AKP’nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış programında, AKP Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Sevr Mağarası’ tablosunu hediye etti.

İran medyasından çarpıcı iddia: Pezeşkiyan İsrail saldırısında yaralandı

İran medyası, İsrail’in 13 Haziran’da başlattığı saldırılarda İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın Tahran’daki Ulusal Güvenlik Konseyi toplantısı sırasında bacağından yaralandığını iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Kendisini eleştiren kişiyi vatandaşlıktan atacak

ABD Başkanı Donald Trump, kendisini sosyal medyada sık sık eleştiren eski talk show sunucusu Rosie O’Donnell hakkında tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu. Trump, Truth Social platformunda yaptığı paylaşımda, O’Donnell’ın Amerikan vatandaşlığının iptal edilmesini “ciddi biçimde değerlendirdiğini” açıkladı.