Manisa Büyükşehir çağrı hattını ‘153’le yeniledi

Manisa Büyükşehir Çağrı Hattı 153’le Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Artık vatandaşlarımız telefonlarından 153’ü tuşlayarak Manisa Büyükşehir Belediyemize kolaylıkla ulaşacaklar” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için çağrı hattı numarasını yeniliyor. 444 99 25 numaralı hat yerine artık 153’ü tuşlayarak vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçebilecekler. Manisa’nın 16 ilçesinde 153 numaralı hat kullanılacakken, Demirci ilçesinde 444 99 25 numaralı hat devam edecek. MASKİ ve cenaze işlemleri için de yine 153 numaralı hattı aramak gerekecek.

Belediye İle Vatandaş Arasındaki Mesafe Kısalıyor

Manisalıların hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Çok haneli telefon numaralarını akılda tutmak ve tuşlamak her vatandaşımız için aynı derecede kolay olmuyor. Hizmetlerde öncelik tanımamız gereken gruplar bu nedenle bize ulaşmakta zorluk çekiyor. Biz hizmetlerimizi Manisalıların yaşam konforunu artırmak için hayata geçiriyoruz. Bu hizmetlere erişimi kolaylaştırmak, belediye ile vatandaşın arasındaki mesafeyi kısaltmak adına bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Artık vatandaşlarımız bize 444 99 25 numaralı hat yerine telefonlarından 153’ü tuşlayarak bize kolaylıkla ulaşacaklar. Manisa Büyükşehir Belediyesi artık ‘3 tuş’ kadar yakınınızda” şeklinde konuştu.

Related Posts

Hatay’ın ardından Mersin’de de orman yangını çıktı

Öğle saatlerinde Hatay’da başlayan orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Mersin’in Bozyazı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi: CHP’den ilk tepkiler…

CHP’nin 38. Olağan Kurultay davasına ilişkin bugün görülen duruşmada erteleme kararı çıktı. CHP’den erteleme kararına ilişkin tepkiler gecikmedi. İşte ilk tepkiler…

Adıyaman’da eşi tarafından tüfekle vurulan 69 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde eşi tarafından tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.

İstanbul Barosu’ndan gözaltına alınana avukatlarla ilgili açıklama

İstanbul Barosu, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte 40 yurttaşla birlikte avukatların da gözaltına alındığını belirterek, “Avukatlara yönelik gözdağı niteliğindeki artan uygulamalar, demokratik toplum düzenine açık bir müdahaledir” açıklamasını yaptı.

CHP’li Bulut’tan ‘600 troll’ iddiasına suç duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hakkında “600 kişilik troll timi var” yalanı uydurulduğunu ifade ederek, “Bu asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir” dedi.

Çanakkale’de çay kurudu; toplu balık ölümleri yaşandı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Çayı’nın bazı bölümlerinde kuraklık nedeniyle balık ölümleri yaşandı.