Korkunç görüntü! Sürücü otomobilinin içinden çıkamadı yanarak can verdi

Otomobil Kazasında Hayatını Kaybeden Salih Öztürk’ün Cenazesi Otopsi İçin Morga Kaldırıldı

Isparta’dan Eğirdir istikametine seyir halindeki 32 AEK 777 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak savruldu. Kazanın hemen ardından araç alev aldı ve sürücü araçtan çıkamayarak içeride mahsur kaldı.

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, araçta bulunan 42 yaşındaki Salih Öztürk’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Sarıidrisli olduğu öğrenilen Öztürk’ün, bölgede bir fabrikada işçi olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı.

Kaza Sonrası Araç Üzerinde Detaylı İnceleme

Kazanın ardından aracın alev almasının nedeni henüz netleşmedi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesiyle birlikte, araç üzerinde detaylı inceleme başlatıldı. Çevredeki vatandaşların yangını fark edip durumu yetkililere bildirmesi üzerine ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, hayatını kaybeden Salih Öztürk’ün cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazanın kesin nedeni ve yangının çıkış sebebi yapılacak teknik incelemeler sonrasında netlik kazanacak.

Related Posts

Vahap Seçer’den CHP’lilere: ‘Gün; kırgınlıkları, rekabeti, kişisel kaygıları bir yana bırakma günü’

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’nin toplumsal muhalefetin omurgası olduğunu vurgulayarak, ”Gün; ortak akılla, ortak vicdanla, ortak mücadeleyle bir olma günüdür. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu karanlık dönemi ancak birlik ve beraberlik içinde aşabiliriz” dedi.

Aykut Erdoğdu cezaevinden seslendi: ‘Geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun’

İBB’ye yönelik soruşturmada gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Bu aşamadan sonra dalga dalga operasyonlara, geniş kapsamlı tutuklamalara, baskıya ve şiddete hazırlıklı olmanızı rica ediyorum. Bu zor günlerde yapacağınız en büyük hata korku ve umutsuzluğa kapılmaktır” dedi.

Öğretmen akrabası tarafından katledildi

Malezya’nın Sabah eyaletindeki Tuaran bölgesinde, 41 yaşındaki öğretmen Celesty Christy Celestina Sili, dün ailesine ait evin arka kısmında ölü bulundu. Olay, adres numarası bulunmayan bir evde meydana geldi. Polis ekipleri, ihbar üzerine aynı gün 47 …

Bakan Uraloğlu duyurdu: Çamlıca Kulesi’ne benzer verici kuleler 30 şehre kurulacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çamlıca ve Çanakkale’deki verici kule modellerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını açıkladı. ’30 İl Ortak Kule Altyapısı Projesi’ kapsamında, Çamlıca Kulesi’ne benzer televizyon ve radyo verici kulelerinin 30 büyükşehirde inşa edileceği belirtildi.

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

Suriye’deki orman yangını 3 gündür sürüyor

Suriye’nin Lazkiye ilinde çıkan orman yangınlarında itfaiye erleri alevlerin arasında kaldı. Suriye Afet ve Acil Durumlar Bakanı Raid Salih yaptığı açıklamada, söndürme çalışmalarına destek amacıyla Türkiye’den yardım talep ettiklerini belirtti.