Kanodan suya düştü; timsah saldırısında hayatını kaybetti

Florida’da Bir Kadın, Kanoya Düşerken Timsah Tarafından Öldürüldü

Florida’nın Polk County bölgesinde Tiger Creek Deresi ile Lake Kissimmee Gölü’nün kesişim noktasında salı günü meydana gelen trajik bir olayda, kanoya düşen 61 yaşındaki bir kadın timsah saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu yetkilileri, kadının eşiyle birlikte kanoyla ilerlerken büyük bir timsahın saldırısına uğradığını belirtti. Yetkililere göre, timsah ani bir hareketle kanoyu devirerek çifte saldırdı ve kadın suya düştü. Eşi müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve timsah kadını su altına çekerek öldürdü.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu’ndan Evan Laskowski, olay sonrası yaptığı açıklamada, “Timsah aniden hareket ederek kanoyu devirdi ve çift suya düştü. Kadın daha sonra ısırıldı.” şeklinde konuştu. Laskowski ayrıca, bölgeye gönderilen yaban hayatı ekiplerinin olay sonrası iki timsahı yakaladığını ve kadının cesedinin sudan çıkarıldığını bildirdi.

Florida’da timsah saldırılarının her yıl yaşanmasının ise timsah nüfusunun 1 milyonun üzerinde olduğu bilgisiyle ilişkilendirildiği belirtiliyor. 2012-2022 yılları arasında her yıl ortalama sekiz timsah saldırısı yaşandığı kaydedildi. (AA)

Related Posts

Soykırımın gölgesinde ayakta durmaya çalışan Filistinli annelerden dünyaya çağrı: “Bize destek olun”

Gazze Şeridi’nde İsrail saldırılarında eşlerini ve evlatlarını kaybeden ve hayatta kalan aile fertlerini ayakta tutmaya çalışan Filistinli anneler, dünyadaki diğer annelere “bize destek olun” çağrısında bulundu. Han Yunus’taki Yetimler Mülteci Kampı’nda çadırda yaşayan Ummu Eymen: “Yemek ve içecek yok. Bir aydır ekmeğimiz bile yok. Bir tek oğlum vardı onu da kaybettim. Şimdi hiç bir dayanağımız yok. Su doldurmaya yollayacağım bir erkek evladım yok. Ben gidip su dolduruyorum. Savaşın bitmesini, yokluk ve mahrumiyetin son bulmasını istiyorum” dedi.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Ülkeler imzaları attı: Avrupa savaşa hazırlanıyor

Avrupa’da güvenlik dengeleri yeniden şekillenirken, Fransa ile Polonya savunma ve enerji alanlarında tarihi bir iş birliği anlaşması imzalıyor. Anlaşma, nükleer caydırıcılık dahil olmak üzere karşılıklı savunma taahhütleri içeriyor.

130 kişinin öldüğü Çuhadar Sitesi davasında 1 hapis, 1 beraat

Kahramanmaraş’ta 130 kişinin hayatını kaybettiği Çuhadar Sitesi’nin 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılması ile ilgili Sıtkı Okumuş (57) 15 yıl 6 ay 24 gün hapis cezasına çarptırıldı, Fatih Karakale (67) beraat etti, firari Enes Köksalmış’ın (58) dosyası ayrıldı.

Macron’dan Trump’ın Ukrayna’da ateşkes açıklamasına destek

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya ile Ukrayna arasında 30 günlük ‘koşulsuz’ ateşkes ilan edilmesini öneren ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamalarını desteklediğini bildirdi.

Yıldırım düşen doğal gaz hattında yangın söndü

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Ordu-Giresun doğal gaz arzını sağlayan hatta yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan ve kontrollü devam eden yangın söndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir