İstanbul’da kalaşnikoflu pusu! Çatışma çıktı

Merkez Mahallesi’nde Kalasnikoflu Saldırı

Olay, gece saat 00.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde gerçekleşti.

Ümit E., 34 SP 3435 plakalı aracıyla evinin bulunduğu siteye girmeye çalıştı ancak 34 KOP 216 plakalı araç tarafından önü kesildi.

Saldırganlar, yüzü maskeli bir şekilde araçtan inip Ümit E.’ye kalaşnikoflu silahla ateş açtı. Ümit E. de karşılık verince saldırganlar araçlarına binerek kaçtı.

Olayın ardından güvenlik kamerasına yansıyan silahlı saldırı, film sahnelerini aratmadı.

Güvenlik Şeridi Çeken Polis Ekipleri Olay Yerinde

Olayın ardından ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Ümit E., ruhsatsız silahını teslim ederken husumetlisinin olmadığını belirterek önceki çalışma yerinde bir Yediemin otoparkında çalıştığını söyledi.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemede çok sayıda kovan bulurken, sokak girişinde kalaşnikoflu silah olduğunu tespit etti.

GPS Takip ve Saldırı

Polis ekipleri, Ümit E.’nin aracına sabah saatlerinde GPS takıldığını ve takip edildiğini öğrendi. Ümit E. daha sonra saldırının olduğu sokakta aracının önünü keserek saldırganların geldiğini belirtti.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı.

‘Aracın İçindekiler Yardım Edin Diye Çığlık Atıyordu’

Olaya tanık olan Yakup Haydaroğlu, saldırı sırasında araç içinden yardım istendiğini belirtti. Silah seslerinin ardından kadın ve erkek saldırganların araçtan inip kaçtığını gözlemlediğini paylaştı.

Related Posts

Mersin’de iki aile arasında silahlı kavga: 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde iki aile arasında tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Yaşananlar sırasında yaralanan 2 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ‘yardım’ tuzaklarıyla 125 Filistinliyi katletti

Terör devleti İsrail, ABD güdümlü yardım dağıtım noktalarında açlıkla boğuşan ve gıda almak isteyen Filistinlilere 27 Mayıs’tan bu yana ateş açıyor. Gazze Şeridi’ndeki Filistin hükümeti, saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 125’e, yaralıların sayısının 736’ya yükseldiğini bildirdi.

İran: “Çok gizli” İsrail belgelerini açıklayacağız

İran devlet medyası, dün İran istihbarat kurumlarının İsrail’e ait çok sayıda hassas belge ele geçirdiğini bildirmişti. İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatip de bugün İran devlet televizyonuna verdiği demeçte, Tahran’ın elde ettiği hassas İsrail …

Trump yönetimi, Los Angeles’taki sınır protestosuna müdahale için Ulusal Muhafızları gönderiyor

ABD’de Donald Trump yönetimi, Los Angeles’ta devam eden ve sınır muhafızlarının protesto edildiği gösterilerin büyümesi üzerine kente Ulusal Muhafızların gönderileceğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: 5 ayda hava yolunu kullanan yolcu sayısı 85,5 milyona yaklaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5 ayda hava yolunu kullanan yolcu sayısının 85,5 milyona yaklaştığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, turizm merkezlerindeki havalimanlarında hizmet sunulan yolcu sayısının 5 ayda iç hatlarda 6 milyon 686 bin 715, dış hatlarda ise 9 milyon 647 bin 334 olmak üzere toplamda 16 milyon 334 bin 49’a ulaştığını kaydetti.

Netanyahu Gazze’de çeteleri silahlandırıyor

Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bayramda da sürdüren İsrail, Filistinlilerin temel gıdaya ulaşmasını engelleyen ablukasını devam ettirirken bölgeye dair yeni bir politika izlemeye başladı.