İsmet Taşdemir: İkinci yarıdan memnunum

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’den Övgü Dolu Açıklamalar

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından takımının ikinci yarıdaki performansından memnun olduğunu belirtti.

Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olan Kocaelispor, zorlu mücadeleden 1-1’lik skorla ayrıldı. Karşılaşmanın ardından yapılan açıklamalarda Taşdemir, ilerleyen haftalarda daha sıkıntılı karşılaşmaların olacağını dile getirerek, “Rakiplerimiz puan kaybetmişti. Biz 3 puan hedefiyle sahaya çıktık. İlk yarıdaki performansımızdan memnun değilim. Ümraniyespor bizden daha iyi oynadı ve maç boyunca daha fazla topa sahiplerdi. Ancak puan farkı hala açık olduğu için mutluyuz. Ancak bu bize yeterli gelmiyor. Ligin son haftaları her zaman zor geçer. Bu dönemde takımlar daha dikkatli olmak zorundalar, bu futbolun doğasında var. Rakip takımlar lideri yenmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu sezon gerçekten zorlu bir lig geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

“İkinci Yarıdaki Mücadeleden Memnunum”

İsmet Taşdemir, Kocaelispor’un ilk yarıdaki performansından pek hoşnut olmadığını ifade ederken, ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinin maçı dengelediğini belirtti. Taşdemir, “Bugün özellikle sonradan oyuna giren oyuncularımızın katkısıyla maça tutunmayı başardık. Elbette penaltıları kaçırabilir, golleri atamayabiliriz, ancak asıl önemli olan oyuncuların sonrasındaki tepkisi. İlk yarıda istediklerimizi uygulayamadık. Ancak ikinci yarıdaki takımımın gösterdiği mücadeleden memnunum. Zorlu karşılaşmalarımız var fakat önemli bir avantajımız olduğunu düşünüyorum. Bu oyunla ilerleyemeyiz elbette. Oyunumuzu geliştirmek durumundayız” değerlendirmesinde bulundu. – İSTANBUL

Related Posts

Hatay’ın ardından Mersin’de de orman yangını çıktı

Öğle saatlerinde Hatay’da başlayan orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Mersin’in Bozyazı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi: CHP’den ilk tepkiler…

CHP’nin 38. Olağan Kurultay davasına ilişkin bugün görülen duruşmada erteleme kararı çıktı. CHP’den erteleme kararına ilişkin tepkiler gecikmedi. İşte ilk tepkiler…

Adıyaman’da eşi tarafından tüfekle vurulan 69 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde eşi tarafından tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.

İstanbul Barosu’ndan gözaltına alınana avukatlarla ilgili açıklama

İstanbul Barosu, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte 40 yurttaşla birlikte avukatların da gözaltına alındığını belirterek, “Avukatlara yönelik gözdağı niteliğindeki artan uygulamalar, demokratik toplum düzenine açık bir müdahaledir” açıklamasını yaptı.

CHP’li Bulut’tan ‘600 troll’ iddiasına suç duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hakkında “600 kişilik troll timi var” yalanı uydurulduğunu ifade ederek, “Bu asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir” dedi.

Çanakkale’de çay kurudu; toplu balık ölümleri yaşandı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Çayı’nın bazı bölümlerinde kuraklık nedeniyle balık ölümleri yaşandı.