Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.

Vali Baruş, kaza sonucu otobüsün yol kaymasıyla istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Araçlarını doldurup, hepsi bugünü bekledi: Sınırımızda kuyruklar gittikçe uzuyor

Özlem, heyecan ve biraz da yorgunlukla Türkiye’ye ulaşan on binlerce vatandaş, sınırlarda yoğunluk oluşturdu. Kapıkule başta olmak üzere Edirne’deki sınır kapılarında kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, gurbetçilerin ülkeye girişi akın akın devam ediyor.

AKP’li yetkililerin Erdoğan’a hediye ettiği tablo ne anlatıyor?

Kızılcahamam’da düzenlenen AKP’nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış programında, AKP Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Sevr Mağarası’ tablosunu hediye etti.

İran medyasından çarpıcı iddia: Pezeşkiyan İsrail saldırısında yaralandı

İran medyası, İsrail’in 13 Haziran’da başlattığı saldırılarda İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın Tahran’daki Ulusal Güvenlik Konseyi toplantısı sırasında bacağından yaralandığını iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Kendisini eleştiren kişiyi vatandaşlıktan atacak

ABD Başkanı Donald Trump, kendisini sosyal medyada sık sık eleştiren eski talk show sunucusu Rosie O’Donnell hakkında tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu. Trump, Truth Social platformunda yaptığı paylaşımda, O’Donnell’ın Amerikan vatandaşlığının iptal edilmesini “ciddi biçimde değerlendirdiğini” açıkladı.

Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi

İki kez kanser atlatan ve dün anjiyo yapılan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden Buca Cezaevi’ne gönderildi.