Gaziantep’te DAEŞ operasyonu

Gaziantep Jandarma Ekipleri Terör Örgütü DEAŞ Üyelerini Yakaladı

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerini deşifre etmek ve engellemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli ve Nizip ilçelerinde faaliyet gösteren terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

E.M.D, E.B.M.E, A.E. ve M.A. adlı şahıslar ile terör örgütü propagandası yapıldığı belirlenen M.Ö. isimli şüpheli, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. E.B.M.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Demirtaş için ilk sinyal AKP’li milletvekilinden geldi

PKK’nın kendini feshetmesine ilişkin açıklamalarda bulunan AKP İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, tutuklu bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında “Demirtaş’a hala suçlu muamelesini yapmak doğru olmaz. Demirtaş ve ona benzer kişiler siyasete dönebilir” ifadelerini kullandı.

İsrail harita yayınlayıp hastane ve okulları vuracağını duyurdu

Terör devleti İsrail, Gazze’nin kuzeyinde yer alan dört okul, bir üniversite ve bir hastaneye saldıracağını açıkladı. İsrail, saldırı tehdidi yayınladığı bölgeler Filistinlilerin sığındığı noktalar olarak da biliniyor.

İstanbul merkezli 3 ilde fuhuş operasyonunda 8 gözaltı

İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, kadınları bin dolar karşılığında gönderdikleri iddia edilen şebeke üyesi 8 kişi polis tarafından yakalandı.

Yeni anketten çarpıcı sonuçlar: PKK’nın feshi Erdoğan’a oy getirdi mi?

Yeni açılım sürecine ilişkin yapılan ankette, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inananların oranı yüzde 39 olurken, buna inanmayanların oranı yüzde 45 olarak kaydedildi.

Akköprü hidroelektrik santrali özelleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Elektrik Üretim AŞ’ye ait Akköprü Hidroelektrik Santrali (HES) ve santral tarafından kullanılan taşınmazlar, bir bütün halinde “işletme hakkının verilmesi” yöntemiyle özelleştirilecek.

8 senede ne değişti? Trump Suudi Kral’ın kahvesini içti Prens’inkini içmedi

ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2017’deki Suudi Arabistan ziyaretinde Suudi Kraliyet ailesinin başı ve o dönem ülkenin başbakanlık görevinde bulunan Kral Selman’la görüştü. Trump, Kral Selman’la o dönemde 300 milyar dolarlık bir anlaşma yaptı …