Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda bir düğün salonunda çıkan anlaşmazlık silahlı saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. adlı iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’ta bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K., B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenlerle başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya dönüştü. Bu sırada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

Adalet Bakanı Tunç: Tehdit ve hakaret, gazetecilik perdesi arkasına saklanarak meşrulaştırılamaz

Gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tehdit ve hakaretin, gazetecilik perdesi arkasına saklanarak meşrulaştırılamayacağını belirtti.

Netanyahu’dan İran’ın nükleer tesislerine saldırdıklarını duyuran ABD Başkanı Trump’a teşekkür

Netanyahu’dan İran’ın nükleer tesislerine saldırdıklarını duyuran ABD Başkanı Trump’a teşekkür

Adıyaman’da kamyonet devrildi: Ölüler var

Adıyaman’da kamyonet devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi.

Anket: Gençlerin başarılı bulduğu milletvekilleri belli oldu

ORC Araştırma, gençlere başarılı buldukları milletvekillerini sordu. Buna göre gençler arasında en başarılı görülen milletvekili CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır oldu.

İran’dan kaçanlar anlatıyor… Gökyüzü yarılıp açıldı sandık

İsrail saldırısı sırasında İran’da bulunan normalde yurtdışında yaşayan İranlılar Türkiye üzerinden evlerine dönmeye çalışıyor. İranlılar bir iki günde bitmesini beklediği İsrail saldırılarının şiddetlenerek devam etmesi üzerine ülkede korku ve panik yaşandığını anlatıyor.

Trump: İran’a müdahale gerek kalmayacak

ABD Başkanı Donald Trump, hafta sonunu geçirmek için gittiği New Jersey’de, uçaktan inişte gazetecilerin sorularını cevapladı. İsrail’in İran’a saldırılarıyla başlayan çatışmalara ABD’nin olası müdahalesiyle ilgili soruya Trump, İsrail’in …