Apple, “En İnce” iPhone, MacBook ve Watch İçin Çalışmaya Başladı: 2025’te Gelecek

ABD merkezli teknoloji devi Apple ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Deneyimli Apple analistlerinden Mark Gurman, şirketin yeni bir strateji üzerinde çalışmalar yaptığını söyledi. Yapılan açıklamaya göre Apple, an itibarıyla “en ince” yeni ürünleri için çalışmaya başlamış durumda.

Hatırlayan okurlarımız vardır; Apple, bundan birkaç ay önce düzenlediği bir etkinlikte en yeni iPad Pro’yu tanıtmış ve bu ürünün Apple’ın bugüne kadarki en ince ürünü olduğunu söylemişti. İşte Apple, bunu kendi ürünleri kapsamında genişletmeye karar verdi. Hatta şirket, incelik ve taşınabilirlik açısından yeni endüstri standartlarını belirlemek istiyor.

En ince iPhone, MacBook ve Apple Watch gelecek

Mark Gurman’a göre Apple, en ince iPhone, en ince MacBook ve en ince Apple Watch için kolları sıvamış durumda. Hatta şirket, 2025 yılında iPhone 17 serisinin bir üyesini, diğerlerinden daha ince hâle getirecek. Ancak diğer ürünler için henüz bir takvim paylaşılmadı.

Mark Gurman tarafından yapılan açıklamada, başka bir önemli kaynak olan Ming-Chi Kuo tarafından da destekleniyor. Kuo, geçmişte yaptığı bir açıklama ile Apple’ın artık daha ince cihazlar üretmeye başlayacağını söylemişti. Bakalım Apple’ın planları, son tüketicinin deneyimini nasıl değiştirecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx