AVM’de büyük panik: Tavan çöktü

İstanbul Beylikdüzü’nde Alışveriş Merkezinde Asma Tavan Çöktü!

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir alışveriş merkezinde asma tavanın çökmesi sonucu müşteriler panik yaşadı. Barış Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki AVM’nin yemek katında gerçekleşen olayda asma tavanın çökmesiyle birlikte demir parçaları çevreye savruldu ve kafasına demir isabet eden bir kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıya olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik nedeniyle yemek katı geçici olarak kullanıma kapatıldı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Related Posts

BirGün muhabiri İsmail Arı’ya tehdit

BirGün gazetesi muhabiri İsmail Arı, organize suç bağlantılı kişiler tarafından tehdit edildiğini duyurdu.

Erdoğan imzaladı: 52 yıllık anlaşma bitiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan karara göre, Türkiye ile Irak arasında 1973’te imzalanan Ham Petrol Boru Hattı Anlaşması, 27 Temmuz 2026’da yürürlükten kalkacak. Anlaşma en son 2010 yılında, 15 yıl süreyle uzatılmıştı.

Taksi ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Çanakkale’de taksiyle otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Vicdan azabıyla kıvranacaksınız

FETÖ kumpasıyla 35 ay cezaevinde hapis yatan emekli Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Murat Çalık ve ailesine çektirilenler karşısında büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, “Sadece ulaşımda değil, turizmde, istihdamda ve yatırımlarda da KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik” dedi.

Prijedor’da 33 yıl sonra katledilen Boşnaklar anıldı

Prijedor’da 33 yıl önce katledilen 7 Boşnak sivilin kalıntıları, düzenlenen törenle defnedildi.