Naz bebek 5. kattan düşerek yaşamını yitirdi

Çerkezköy’de Bebek Balkondan Düştü, Yaşamını Yitirdi

Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 5. katında yaşayan bir ailenin 1 yaşındaki bebeği Mevlüde Naz B., dün saat 16.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı balkondan düştü.

Olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan bebeğin durumu stabil hale getirilerek Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Mevlüde Naz B. kurtarılamadı.

Mevlüde Naz B.’nin cansız bedeni ise Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bu acı olayın ardından jandarma, bebeğin ebeveynlerinin ifadesine başvurdu.

Related Posts

Papa Franciscus ölmeden önce “papamobil” aracını Gazzeli çocuklara bağışlamış

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un 21 Nisan’daki vefatından önce “papamobil” olarak anılan araçlarından birini, Gazze’deki hasta çocukların ihtiyacına yönelik kullanılması için bağışladığı belirtildi.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlandı… Annesi tabutu başında ağıtlar yaktı: Cenaze namazını İhsan Eliaçık kıldırdı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirilen Sırrı Süreyya Önder’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Önder’in annesi Zeliha Önder’in oğlunun tabutuna sarılarak ağıt yaktığı anlar kameralara yansıdı. Cenaze namazı Önder’in vasiyeti üzerine İhsan Eliaçık tarafından kıldırıldı.

CHP’den saat 21.00’e çağrı: ‘Özgür Özel’i Ankara’da genel merkezimizde karşılayacağız’

Sırrı Süreyya Önder için AKM’deki törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören çıkışı saldırıya uğradı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel’e yönelik saldırı hakkında soruşturma başlattı. CHP Gençlik Kolları, Özel’i saat 21.00’de Ankara’daki genel merkez binasında karşılama çağrısı yaptı.

CHP’li Sav’dan CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e yönelik “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

Meral Akşener, sessizliğini Özgür Özel için bozdu: ‘Saldırıyı şiddetle kınıyorum’

İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra güncel siyasi konulardaki sessizliğiyle zaman zaman gündem olan Meral Akşener, CHP lideri Özgür Özel’e yönelik yumruklu saldırıyı kınadı.

Ağrı Dağı dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor

Türkiye’nin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı, bu kez dünyanın farklı ülkelerinden gelen yabancı dağcıları ağırladı. Doğa tutkunları 4 bin 600 rakımda kayak yaparak eşsiz bir deneyim yaşadı, ardından zirveye ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir