Çalıştığı iş yerini soyup kasayı mezarlığa gömen zanlı yakalandı

Arkadaşının Otomobilini Çalan Zanlı İş Yerini Soydu ve Paranoya Gömdü!

C.A. isimli bir şahıs, arkadaşının aracını çalarak iş yerine gitti. Bahçeye atlayarak çatıdan içeri giren şüpheli, güvenlik kameralarını devre dışı bırakarak kayıt cihazını aldı. İş yerindeki para kasası ve bahşiş kutusunu da alarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Zanlı daha sonra Edirne’deki bir mezarlığa giderek, çaldığı matkapla kasayı açmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca hem kasayı hem de kameraları toprağa gömdü. Ertesi sabah ise işe gidip hiçbir şey olmamış gibi davrandı.

Yapılan kamera incelemeleri ve detaylı araştırma sonucunda yakalanan zanlı suçunu itiraf etti. C.A. mahkemeye sevk edildi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Çöken 5 katlı binada ölü sayısı 16’ya yükseldi

Pakistan’ın Karaçi kentinde dün çöken ve daha önce “tehlikeli” ilan edilen 5 katlı binada can kaybı 16’ya yükseldi. Enkaz altında hâlâ 20 kişi olduğu tahmin ediliyor, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İran’a nükleer programı sessizliğe büründü, peki devam ediyor mu?

Trump, İran’ın nükleer tesislerine denetime izin vermediğini açıklarken programın “kalıcı olarak geriletildiğini” savundu. Tahran yönetimiyle görüşmeye açık olduğunu söyleyen Trump, dosyayı Netanyahu ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. UAEK ise son denetçilerini İran’dan çekti.

Evli olmayanlar vergi ödeyecek… O ülkede yaşayanlar yandı!

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, ülkesinin karşı karşıya olduğu ciddi demografik sorunlara dikkat çekerek, “Bugün devletimizin sessizce boşalması kadar acı bir şey yok” dedi. Üsküp’te düzenlenen “Demografik Eğilimler, Zorluklar ve Olası …

Çeşme’deki yangın kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

Market müdürü üzerine oturdu, genç kadın kurtarılamadı

ABD’nin Los Angeles kentinde bir markette reyona ürün dizme kavgası sonrası yaşanan üzücü olay, genç bir kadının hayatına mal oldu.

Mansur Yavaş duyurdu: İzmir’e yeni destek ekibi gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangınla mücadele kapsamında İzmir’de 4 araç ve 9 itfaiye personelinin aktif görev yaptığını, ayrıca Manisa’da 5 araç ve 8 personelin çalışmalara katıldığını belirtti.