Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Önder’in yakınlarına taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Şişli’deki hastanede Önder’in aile bireyleri ve yakınlarıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Yılmaz, başsağlığı dileklerini iletti.

Yılmaz, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı. Ziyarete İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı.

Related Posts

Saldırıya uğramıştı… Özgür Özel’in programı belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’e yapılan veda töreninde yumruklu saldırıya uğradı. Olayın ardından partiden yapılan açıklamada sağlık durumu iyi olan Özel’in programına devam edeceği açıklandı.

“Oval Ofis” satılığa çıktı: 23 milyon dolara Beyaz Saray hayatı

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan ve içinde Oval Ofis’in birebir kopyasının bulunduğu ev 23,6 milyon dolara satışa çıkıyor.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Özkan hayatını kaybetti

Kayseri’de Kocasinan Belediye Meclis üyesi Ahmet Turan Özkan hayatını kaybetti.

Çalıştığı iş yerini soyup kasayı mezarlığa gömen zanlı yakalandı

Edirne’de çalıştığı işletmedeki güvenlik kameralarını devre dışı bırakıp, kayıt cihazını söken ve iş yerindeki para kasasını çalıp mezarlığa gömen şüpheli yakalandı.

Köpekler arasında ilginç buluşma

Dünyanın en büyük ve en küçük köpekleri Amerika’da buluştu.

Sırrı Süreyya Önder’in ölümünün ardından siyasilerden başsağlığı mesajları

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, siyasi liderler ve partiler başsağlığı mesajları yayımladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir