Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferler durdu

Metro İstanbul F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda Arıza Nedeniyle Seferler Durduruldu

Metro İstanbul, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda meydana gelen teknik arıza sebebiyle seferlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Arıza nedeniyle seferlerin ne zaman başlayacağına dair henüz net bir bilgi verilmezken, ekiplerin sorunu en kısa sürede çözmeye çalıştığı belirtildi.

Metro İstanbul’un verdiği bilgiye göre, arızanın giderilmesinin ardından seferlerin normale döneceği ve yolcuların mağduriyetinin en aza indirileceği bildirildi.

Metro İstanbul’un Twitter hesabından yapılan açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’a seslendi, icraatlerini sıraladı: ‘Zat-ı muhtereme hatırlatalım…’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Mart’tan bu yana tutuklu olduğu Silivri’den bu kez icraatlariyle seslendi. 31 Mart 2019’da İBB Başkanı seçilen, 19 Mart 2025’te şafak baskınıyla gözaltına alınıp tutuklanan İmamoğlu, 6 yıllık …

36 kişi öldü: İran limanında rüzgar, yangının şiddetini artırdı!

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 36 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı, Rusya uçak desteği gönderiyor.

Iğdır’da sağanak: Bir evin deposu yıkıldı

Iğdır’da etkili olan sağanak yağış sonrası Aralık ilçesinde bir evin deposu yıkıldı.

Yüksek sesle müzik açan sürücülere balkondan su sıktı

Bursa’da bir sitede oturan kişi, gece yarısı yüksek sesle müzik dinleyerek geçen sürücülerin araçlarına balkondan hortumla su sıktı. Sürücüler ise tepkiye rağmen araçlarıyla sokakta gezmeye devam etti.

25 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Esenyurt’ta yakalandı

Esenyurt’ta denetim yapan polis ekipleri, 25 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüyü, bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte yakaladı.

Karaman’da cip ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Karaman’da cip ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir