Mutki Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Kocaeli’nde TIR devrildi, yol trafiğe kapandı

Feci kaza Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde D-130 kara yolu devrilen TIR nedeniyle trafiğe kapandı. Ekiplerin 1,5 saatlik çalışmasıyla TIR’ın kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

TIR’ın Devrilmesi Sonucu Meydana Gelen Kaza Yol Trafiğini Felç Etti

Bugün sabah saatlerinde, D-130 karayolunun Gonca rampası mevkiinde meydana gelen kaza büyük bir panik yarattı. Yalova istikametine seyir halinde olan A.Ş. yönetimindeki 41 FN 393 plakalı TIR, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza sonucunda sürücü A.Ş. yaralandı ve hemen sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralı sürücü A.Ş. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. TIR’ın kaldırılmasının ardından yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışmanın ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detaylar henüz netlik kazanmadı. Sürücünün sağlık durumu ve kaza hakkındaki diğer detaylar ise ilerleyen saatlerde kamuoyuyla paylaşılacak.