Vali Eldivan’dan Trafik Denetleme İncelemesi

Vali Eldivan, Bayburt’ta Emniyet Teşkilatının Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün yeni binasında incelemelerde bulundu. Vali Eldivan, yeni hizmet binasının açılışıyla ilgili olarak yapılan incelemeler sırasında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, trafik kazalarının önlenmesi ve yol güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışan emniyet teşkilatının önemine vurgu yaptı.

Vali Eldivan, yaptığı açıklamada, Bayburt’ta emniyet teşkilatının özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Yol güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenmesi için büyük çaba sarf eden emniyet teşkilatının yeni binasının, daha etkin ve verimli hizmet sunmalarına olanak sağlayacağını belirtti.

Yeni hizmet binası, emniyet teşkilatının daha iyi koşullarda görev yapmalarını sağlayacak modern bir altyapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Vali Eldivan, incelemelerinin ardından yeni hizmet binasının açılış törenine katılarak, emniyet teşkilatına başarılar diledi.

Haber Kaynağı: BAYBURT

Related Posts

Başakşehir’de kan donduran olay: Boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldürdü

Olay, saat 00.20 sıralarında Altınşehir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.B., boşanma aşamasında olduğu eşi Songül Budak’ın evine giderek kendisiyle konuşmak istedi. İkili arasında çıkan tartışmada A.B., yanında bulunan silahla …

Mola verdiği yerde kayboldu: Kaldırıldığı hastanede öldü

Almanya’dan eşiyle birlikte Ankara’ya giderken Sakarya’da TEM Otoyolu’nda aracını durdurup tuvalet molası veren Selim Güzel (70), kayboldu. Ekiplerin çalışmasıyla 7 saat sonra bitkin halde bulunan Güzel, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi’de bir araya geldi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüştü.

DEM Parti’den TBMM’de “Genel Görüşme” talebi

DEM Parti Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Kobani Davası’nda tutuklu bulunan diğer siyasetçiler hakkında AİHM kararlarının uygulanarak siyasetçilerin ”derhal serbest bırakılmaları için Meclis’te Genel Görüşme açılmasını” talep etti.

Şara ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack bir araya geldi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ve beraberindeki heyet, Şam’a gerçekleştirdikleri ziyarette Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü.

Rusya, Ukrayna’da bir yerleşim birimini daha ele geçirdi: Tolstoy Rus kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde Tolstoy yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini duyurdu.