Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Yasak saat 8’de başlayacak! Birçok cadde ve sokak çift yönlü kapatılacak

Başkentte bazı yollar yarın düzenlenecek etkinlik sebebiyle saat 08.00’den itibaren araç trafiğine tamamen kapatılacak.

Hatay’da Hristiyanlar bir araya geldi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde “Meryem Ana Yortusu” ve “Üzüm Bayramı” kutlaması yapıldı.

Elazığ’da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Elazığ’da iki otomobilin çarpışması sonucu 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İnceleme başlatıldı.

Çerçioğlu kardeşler AKP’li olamadı… Henüz… Magazinden vazgeçemiyorlar

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı iken CHP’den istifa ederek AKP’ye katılan Özlem Çerçioğlu’nun büyük oğlu Ata Caner’in, oyuncu Miray Daner’le yaşadığı aşk yeniden gündemde…

Tekme-tokatlı kavga: CHP’de adaylar çekildi

CHP Atakum İlçe Başkan adayları Prof. Dr. Şevket Özkaya ve Av. Ali İzzet Kavtelek, delege seçiminde çıkan kavga sonrası adaylıktan çekildi. İki isim, yaşanan şiddet olaylarının partinin demokratik kültürüne aykırı olduğunu vurguladı.

Trafik Tartışmasında Bıçakla Tehdit

Ankara’da F.D., trafikte tartıştığı sürücüyü döner bıçağıyla tehdit ederek gözaltına alındı.